Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Vårgårda.nu | 25 February 2020

Scrolla till toppen

Top

Cykelfesten är igång

Cykelfesten är igång

| Den 16, aug 2012

Startskottet har bokstavligen gått av för årets upplaga av cykelfesten i Vårgårda. Det elva kilometer långa motionsloppet pågår i detta nu, hela 595 stycken tappra motionärer tog sig ut på världscupsbanan. Motionsloppets prisutdelning hålls klockan 20.00 på murartorget men innan dess kommer kören Bärarlaget Boys med Nadja Schedin att stå för underhållningen, detta på samma plats. Efter prisutdelningen kommer kommunchef Lars Björkqvist att hålla ett invigningstal.

Mer underhållning blir det under kvällen i Tångahellen med Gunnar, Per och Mats från Partypatrullen.

 

Lyssna på sändningarna från cykelhelgen genom att trycka på play på spelaren här uppe till höger.

Av: Vårgårda.nu redaktion