Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Vårgårda.nu | 13 July 2020

Scrolla till toppen

Top

Damernas lagtempo är över

Damernas lagtempo är över

Redaktionen

Dolmans-Boels Cycling Team kom på sjätte plats i damernas lagtempolopp. Foto Alex Ljungdahl

Swedish Open TTT. Årets lagtemoptävling för damer i Vårgårda är över, segrade efter det 42,5 mil långa loppet gjorde team Specialized-Lululemon, sammansatt av cyklister från USA, Holland och Tyskland. Världsmästarinnan Marianne Vos från Holland kom på en tredje plats med sitt lag Rabobank Cycling Team. Orica AIS presenterade av GreenEDGE var näst snabbast och kom på en andra plats, trots det att dom var snabbast vid den första splittiden i Herrljunga vid 16,4 km.

Kristy Scrymgeour, teamledare för det vinnande laget Specialized-Lululemon var klart nöjd efter loppet.
– It was a very exciting win today, it was so nerve racking in the car, it was such a close race between us and Orica-AIS. They really put it to us in the first third of the race. We had to bring it home.” Säger hon till worldcupvargarda.se.

Världscuptävlingarna är tillbaka på söndag igen då det är dags för damerna linjelopp, men ingen panik – även imorgon lördag blir det cykel. Startskottet för Velofondo 2012 går klockan 11.00, en halvtimme innan värmer Friskis & Svettis upp cyklisterna på murartorget.

Ladda ner ett fullständigt program för hela helgen i pdf-form här.