Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Vårgårda.nu | 30 November 2020

Scrolla till toppen

Top

En kommentar

Live från SWE-Cup Vårgårda XCO

Live från SWE-Cup Vårgårda XCO

Foto: Markus Lidevi

Den 8 september är det dags för nästa deltävling i SWE-Cup, då är det Vårgårda som står värd för Vårgårda XCO. Det är den årliga MTB tävlingen som går av stapeln vid Kesberget. I år har Vårgårda CK fått förtroendet att arrangera tävlingen som en deltävling i SWE-Cup, detta gör så klart att Sverige eliten är på plats för att fajtas om viktiga poäng.

Vårgårda.nu kommer att vara på plats och livesända tävlingen över nätet, så du som inte har möjlighet att närvara i Vårgårda ändå kan följa tävlingen. Sändningarna från svenska xc-cupen startar kl 09:30 söndagen den 8 september.

Taggar

Kommentarer

  1. Johan Ohlsson

    Kul! Det här är precis vad som behövs för att få upp intresset för svensk cykelsport mer.

Skriv en kommentar