Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Vårgårda.nu | 30 November 2020

Scrolla till toppen

Top

Inga kommentarer

Emmas Orica AIS fyra i lagtempot

Emmas Orica AIS fyra i lagtempot

| Den 22, aug 2014

Emma Johanssons Orica-lag körde in som fyra i lagtempoloppet som inledde Vårgårdas världscuphelg i cykel på fredagkvällen. – För mig personligen kändes det bra men vi tappade två tjejer alldeles för tidigt för att ha en chans att hänga på den absoluta toppen, säger Emma Johansson till worldcupvargarda.se.

Orica var bra med vid den första mellantiden – men sedan började problemen. Av de sex tjejer som startade orkade två inte riktigt hänga med i det uppdrivna tempot. När laget samlades vid teambussen några minuter efter målgång var gråten inte långt borta. – Så här blir det ibland. Men det är en väldig skillnad att gå runt på fyra tjejer istället för sex, säger den svenska Orica-kaptenen, som nu får ladda om för linjeloppet på söndag. Amerikanska Team Specialized Lululemon som vunnit de två senaste upplagorna av Vårgårdas lagtempo var på nytt totalt överlägset. Redan vid den första mellantiden hade laget skaffat sig 50 sekunders försprång. Ett avstånd som i mål hade utökats till 1, 21 min till Rabobank med världsettan Marianne Vos som ankare. Trea blev Boels Dolmans med bland annat världscupledande Lizzie Armitstead i laget.

Live-published photos and videos via Shootitlive

Skriv en kommentar